Головна | Регістрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 19:57

1-Г клас Спеціалізованої школи № 197 ім.Дмитра Луценка

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма Входу
Головна » 2011 » Вересень » 16 » 10 порад батькам – як допомогти дитині в процесі навчання.
08:10
10 порад батькам – як допомогти дитині в процесі навчання.

10 порад батькам – як допомогти дитині в процесі навчання.

«Існує 2 види стійкої спадковості, які ми сподіваємося передати своїм дітям: один – це коріння, другий-крила.» Х. Картер

1.    Мозок дитини росте до 6 років. В цей час формуються цінні зв’язки в нейронних провідних шляхах, які не утворюються у віці старше 6 років. Ці зв’язки виникають шляхом стимуляції мозку , яка відбувається через органи відчуттів.«Інформація, що поступає через органи відчуттів, стимулює мозок дитини».

2.    Прочитайте книгу ГленнаДомана «Як збільшити розумовий потенціал вашої дитини». Ця книга написана професіоналом, являється класичним посібником для молодих батьків. «Книга допоможе вам зрозуміти всі нюанси, пов’язані з навчанням вашої дитини».

3.    Малюки люблять дізнаватися нове. Все нове для них – це цінна інформація, яка може знадобитися в подальшому житті. «Надайте можливість дитині бачити щось нове і пояснюйте, що вона бачить».

4.    Немає нічого складнішого, аніж вивчення мови. Однак, всі малюки легко освоюють рідну мову. Це відбувається тому,що мозок дитини до 6 років запрограмований на вивчення мови. «Надайте дитині можливість вивчати щонайменше одну іноземну мову, так як це значно розвиває розумові здібності, плюс, дитина отримує в подарунок на все життя ще одну мову. Впевніться, що навчання відбувається систематично і в задоволення дитині».

5.    Дитина може ввібрати набагато більше інформації, ніж дорослий! Купуйте книжки про птахів, комах, квіти і ін. «Беріть їх з собою на прогулянку – побачивши пташку, комаху, квітку, знайдіть і прочитайте про них в книзі разом з дитиною. Це розвага і для вас, і для малюка»!

6.    Дуже важливо хвалити дитину. Похвала необхідна для самоповаги малюка, допоможе зрозуміти, яких дій ви від нього очікуєте. «Завжди хваліть дитину, навіть за найменшу правильно зроблену річ»

7.    Дитяча мотивація - це успіх. Впевніться, що ваша дитина знає про свої успіхи, якими б маленькими вони б не були. «Ваша підтримка і схвалення будуть мотивацією до ще більших успіхів».

8.    Ви – центр всесвіту вашої дитини. Вона повинна довіряти вам, щоб відчувати себе в безпеці. «Завжди говоріть дитині правду. Завжди виконуйте свої обіцянки».

9.    Немає нічого важливішого, ніж емоційна врівноваженість вашої дитини. «Слідкуйте за собою, будьте радісними і повними сил. Це допоможе вам бути врівноваженими і забезпечить комфорт і стабільність дитині».

10.Перші роки життя дитини невимірно цінні. «Веселіться разом з дитиною, любіть її, вчіться разом з нею. Життя – це танець. Танцюйте разом».

 

 

Переглядало: 240 | Додав: avtobaza07 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ім"я:
Email:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Сайт школи № 197
  • Питомник кошек Briolin
  • Декоративный камень, кирпич
  • Фотосессии для Вас
  • Видео выпускных
  • <---->

    Copyright MyCorp © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz